fbico gpico linkedin twico logo-small logo-tall
alexa ip pinterest pr url refresh_ico link-follow link-nofollow leftmenu-content leftmenu-domain leftmenu-links leftmenu-metas leftmenu-seoaudit leftmenu-speed leftmenu-tech error good good status base_ico warning

SEO audit: www.hidroizolatie.ro

hidroizolatie.ro desktop náhled obrázku
56 %

Popis značek

V pořádku
Chyba
Návrh
Stav
Try our white label PDF! 3 days trial!

Mobilní nástroje

Chyba! Zobrazení na mobilním zařízení není optimální: 930px je přizpůsobeno velkému zobrazení!
Chyba! Zobrazení na tabletu není optimální: 930px je přizpůsobeno velkému zobrazení!
hidroizolatie.ro mobil náhled obrázku
hidroizolatie.ro tablet náhled obrázku

Náhled vyhledávání výsledků v Google

Hidroizolatii terase - Hidroizolatii si termoizolatii, terase ...

www.hidroizolatie.ro/
Hidroizolatii si termoizolatii terase, hale, acoperisuri, balcoane, fundatii, cu membrane bituminoase si lichide, executate profesional

Domain / URL audit

Domain : www.hidroizolatie.ro/
Délka (v charakterech) : 21
V databázi Alexa není o stránce dostatečné množství informací
93.113.174.134 ip adresa není na seznamu spam

SEO audit: Analýza obsahu

Jazyková lokalizace byla zadána: "ro".
Hidroizolatii terase - Hidroizolatii si termoizolatii, terase, hale, acoperis

Délka (v charakterech) : 77

Na opravu. Délka názvu stránky (Title) by měla být v rozsahu mezi 10 a 70 charaktery.
Poměr : 16%

Přijatelné! Poměr textu/kódů je na webové stránce v poměru mezi 15 a 25
Skvělé! Webová stránka nepoužívá flash řešení.
Skvělé! Webová stránka nepoužívá frame řešení.
membrana  tehnologica  fundatiei  suport  solutia  tehnologie  faca  realizate  etc  membranele  verzi  contact  hidroizolare  rezistenta  membrane  urmatoare  stratul  tpo  doua  membranelor  poliuretanica  exteriorul  for  diferite  aplicarea  search  terasei  straturi  aditivi  rigida  panta  tip  lichide  solutie  hidroizolatia  rasini  hidroizolatii  montarea  facut  epdm  jos  terase  mari  mica  terasele  hidroizolata  clasica  prezentam  spuma  terasa  bituminoase  betonului  materiale  tel  apa  trebuie  baza  asigura  pvc  structura 
Klíčové slovo Obsah Názov (Title) Popis (meda description) Tituly (Headings)
hidroizolatii 21
terase 17
membrane 9
fundatiei 9
etc 7
diferite 6
Klíčová slova (sestávající ze 2 slov) Obsah Názov (Title) Popis (meda description) Tituly (Headings)
hidroizolatii terase 4
poliuretanica rigida 3
hidroizolatii de terase 3
rasini sintetice 2
jos va prezentam 2
din structura 2
Klíčová slova (sestávající z 3 slov) Obsah Názov (Title) Popis (meda description) Tituly (Headings)
terasa hidroizolata cu doua 2
mai jos va prezentam 2
H1H2H3H4H5H6
0241100
H1 chybí

Struktura heading ve zdrojových kódech
  • <H2> Hidroizolatii profesionale
  • <H3> hale, terase, acoperisuri
  • <H2> Acoperisurile tip Terasa se pot clasifica dupa destinatie, tip constructiv, cit si dupa materialele folosite pentru hidroizolatii terase. Exista terase civile sau industriale, circulabile sau necirculabile, portante pentru sarcini grele, medii, usoare, terase cu vegetatie sau fara. In stabilirea tehnologiei pentru hidroizolatii de terase este important tipul constructiv al infrastructurii si suprastructurii terasei.
  • <H2>  In mod obisnuit, clasic, hidroizolatii de terase se pot realizata folosind bitumul ca material de baza. In trecut acest bitum era turnat in stare fierbinte, peste suport, inglobind si diferite tesaturi din diferite materiale. Aceasta solutie a reusit sa faca fata vreme de multi ani. Lipsa aditivilor din structura bitumului si calitatea slaba a insertiilor inglobate au facut ca stratul de bitum sa crape in timp. Evolutia tehnologica si imaginatia omului au facut ca tehnologia de hidroizolatii terase sa evolueze. In prezent vechea tehnologie a fost inlocuita de montarea, in unul sau mai multe straturi, de membrane bituminoase impermeabile, aditivate in structura bituminoasa cu aditivi foarte diversi. Aceasta aditivare asigura elasticitate, maleabilitate, rezistenta la variatii mari de temperatura, rezistenta la radiatia ultravioleta, impenetrabilitate a radacinilor plantelor, etc. Insertia din structura membranelor asigura rezistenta mare la intinderea membranelor pe orice directie, transversal si longitudinal.
  • <H2> In cele doua filmulete de mai jos va prezentam o terasa hidroizolata cu doua straturi de membrane bituminoase:
  • <H2> In prezent alaturi de aceasta tehnologie, a membranelor bituminoase, au aparut si solutii tehnologice noi pentru hidroizolatii terase, din ce in ce mai sofisticate si mai inovative, cum sint:
  • <H2> -Aplicarea de masticuri.
  • <H2> -Aplicarea membranelor lichide, la rece, cum ar fi cele poliuretanice, acrilice, epoxidice, bituminoase.
  • <H2> -Montarea de membrane elastice sau plastice tip EPDM, PVC, TPO, etc.
  • <H2> -Combinatii diferite de spuma poliuretanica rigida cu membrane lichide de protectie la UV.
  • <H2> -Diferite injectari de rasini sintetice in suprastructura.
  • <H2> -Introducerea de diversi aditivi in compozitia betoanelor, sapelor de ciment pentru panta, si a tencuielilor.
  • <H2> Toate acestea reprezinta tehnologii care vin sa concureze tehnologia clasica aplicata in hidroizolatii de terase! Fiecare tehnologie raspunde insa partial, intr-o masura mai mare sau mai mica, cerintelor din ce in ce mai mari ale clientilor. Astfel putem critica membranele lichide pentru grosimea mica a stratului ( aprox.1 mm), membranele EPDM, PVC, TPO ca nu se fixeaza pe toata suprafata, lasind spatii de aer mari care pot duce la condensul vaporilor pe intradosul acestor membrane, spuma poliuretanica rigida ca nu rezista la UV, masticurile, rasinile injectate si aditivii de hidroizolare ca sint materiale scumpe relativ la marimea suprafetei de aplicare.
  • <H2>  Combinarea tehnologiilor este solutia realizarii unei hidroizolatii optime din punctul de vedere al mai multor criterii, tehnice si economice. Mai jos va prezentam o terasa circulabila, terasa hidroizolata cu doua straturi de membrane bituminoase. In final s-a aplicat o membrana lichida poliuretanica, solutie care a asigurat un aspect placut prin indepartarea denivelarii datorate imbinarii intre membranele bituminoase!
  • <H2> Straturile hidroizolatoare ocupa diferite pozitii in sectiunea structurii terasei, halei, fundatiei, etc.! Montarea hidroizolatiei poate fi facuta peste sau sub termoizolatie (de exemplu termoizolarea inversata a teraselor). Hidroizolatii de terase se pot executa peste sau sub suprastructuri (sapa de ciment pentru panta, radier, etc). Hidroizolatiile pot fi total lipite pe suport sau partial lipite pe suport (de exemplu membrane de difuzie, bariere de vapori)
  • <H2>  O alta combinatie tehnologica pentru hidroizolatii terase este si aplicarea de membrane lichide rezistente UV peste spuma poliuretanica rigida, cu pori inchisi, spuma montata pe terase necirculabile, sau circulabile pentru trafic usor:
  • <H2> Membranele EPDM, PVC, TPO, etc, au si ele aplicatii in hidroizolatii de terase, in special pe structuri metalice:
  • <H2>  Terasele verzi au citeva caracteristici in plus fata de terasele obisnuite! In afara de hidroizolatia clasica, terasele verzi trebuie sa contina straturile urmatoare:
  • <H2> 1. Stratul vegetal;  2. Substratul vegetativ;  3. Membrana geotextil filtrare apa;  4. Strat drenaj si retinere apa;  5. Membrana anti-radacina;  6. Sistemul termo-hidro-izolator al terasei.
  • <H2> Sistemul teraselor verzi, asociat cu realizarea de alei flotante (dale sau deckuri montate pe ploturi reglabile), asigura o evacuare a apei pe hidroizolatie si creaza un ambient deosebit, asa cum se poate vedea mai sus !
  • <H2>  Hidroizolatii speciale pentru terase sint hidroizolatii realizate cu diferite materiale specifice. Aceste materiale sint masticuri, benzi adezive, aditivi hidrofugi, injectii de materiale care cristalizeaza, mortare de cristalizare, elemente realizate din PVC, cauciuc, etc, avind destinatia de a hidroizola patrunderile de tevi, rosturile, etc.
  • <H2>  Impermeabilizarea, prin aditivare, a betonului turnat poate fi eficienta ca solutie de hidroizolare a unui subsol cu indeplinirea unei conditii esentiala. Aceasta conditie este sa nu existe discontinuitati in masa betonului. Discontinuitatile pot fi sarme de cofrare, cupoane, segregari rezultate din turnarea betonului. O fisura la nivelul placii de beton a subsolului este un defect major in hidroizolatia fundatiei. In cazul unor defectiuni punctuale in radierul sau diafragmele fundatiei, corectarea se poate face si din interiorul beciului. Solutia presupune aplicarea unui dop bentonitic + masa spaclu pe baza de rasini si substante osmotice care cristalizeaza in contact cu apa. Exista si posibilitatea injectarii de rasini sintetice, epoxidice, in zona fisurilor, asa cum se observa in imaginea urmatoare:
  • <H2>  Toate aceste metode trebuie sa faca fata presiunii pozitive a apei. Apa patrunde dinspre exteriorul fundatiei prin segregarile din diafragma sau prin radier! Acesta este motivul pentru care este preferabila montarea de membrane hidroizolatoare pe exteriorul fundatiei. Eficenta montarii hidroizolatiei pe exteriorul structurii este evidenta deoarece in acest mod defectele betonului sint izolate! Intotdeauna se poate executa o astfel de hidroizolare dupa curatarea si tencuirea fundatiei!
  • <H2>  Trebuie mentionat faptul ca odata cu hidroizolarea exterioara a fundatiei, se poate termoizola fundatia, facind astfel si protectie mecanica pentru hidroizolatie. Foarte importanta este si montarea drenajelor la baza fundatiei, inainte de a pune solul peste fundatie! Aceste aspecte sint evidentiate in fotografiile de mai jos:
  • <H2>  Puteti observa tevile de drenaj montate la baza fundatiei.
  • <H4> Social Media
  • Ukázat více
Celkový počet 14 obrázků na stránce.

Skvělé! "Alt" štítek každé obrazové jednotky je vyplněn.

SEO audit: technologie

Skvělé! Webová stránka je dostupná pouze v jedné verzi, verze bez www je přesměrována na verzi s www.
Skvělé! Webová stránka používá i favicon.
HTML 5
Perfektní: kódování charakterů je nastaveno: UTF-8.
Skvělé! Zastaralé HTML řešení nebylo nalezeno!
Chyba! Css podpora tisku bohužel nebyla nalezena.
Chyba. Standardní strana 404 neexistuje!
Je robots.txt soubor
https://www.hidroizolatie.ro/robots.txt
User-agentDisallow (části stránky zakázané před vyhledávacími roboty)
*
  • Neobsahuje zakázáné podstránky


Skvělé! Webová stránka používá boční mapu!
https://www.hidroizolatie.ro/sitemap_index.xml
Na stránce se nachází analytický kód Google Analytics.
Webová stránka nepoužívá štítky Google správce.
Skvělé! Pokud jsou uvedeny e-mailové adresy, ty byly utajeny.